ratiopartsilla® on laaja varaosa- ja tarvikeohjelma parhailla hinta-laatusuhteilla. Perehdymme päivittäin asiakkaidemme vaatimuksiin. ratioparts® edustaa parasta mahdollista palvelua ja innovatiivisia tuotteita. Jälleenmyyjämme on koulutettu tuntemaan tuotteet, he ovat osaavia, auttamishaluisia ja ystävällisiä. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme voimakas, vakaa ja tulevaisuuteen suuntaava kumppani. Laatu kaikilla alueilla on aina etusijalla toiminnassamme. Teemme sen eteen kaikkemme!
Hermann Gerardtsin vuonna 1986 perustama ratioparts® on kehittynyt Euroopan markkinajohtajaksi varaosa- ja tarvikekaupan alalla. Nykyään ratioparts® tarjoaa yli 60 000 varaosan, kuluvan osan ja lisävarusteen valikoiman laitteisiin ja koneisiin niin puutarhan- ja maisemanhoitoon kuin metsä- ja maatalouteenkin. Laajaa valikoimaa täydentävät lisäksi polkupyörätuotteet ja ‑varusteet sekä huoltotyökalut. Nopeat toimitukset lähtevät asiakkaillemme Saksan Euskirchenissä sijaitsevasta nykyaikaisesta, 10 000 m2:n suuruisesta varastostamme.

ratiopartsin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoistaan. Ratioparts on saanut DIN EN ISO 9001:2000 -laadunvarmistusjärjestelmän mukaisen sertifikaatin.

Myymälässämme laajavalikoima lumilinkojen / ruohonleikkureiden ym pienkoneiden kangasvahvisteisia kiilahihnoja!

Mikäli et löytänyt haluamaasi tuotetta verkkokaupastamme. ole yhteydessä myymäläämme 040 5577 709 http://www.huoltokanava.net/yhteystiedot